Boot Holland 2014

Terwijl het buiten grijs, grauw en regenachtig is, is in Leeuwarden vanochtend Boot Holland weer geopend. Het kriebelen kan maar weer beginnen!

Mooier, nieuwer, frisser
De eerste keren dat we Boot Holland bezochten, dat zal na de aankoop van onze Jouet Sheriff geweest zijn, keken we onze ogen uit. Zoveel te zien, zo mooi, zo NIEUW! Dat ‘droge’ bootbeurzen vaak vol staan met motorjachten en slechts een enkel zeiljacht, dat drukte de laatste jaren de pret wel een beetje. Tot vorig jaar, toen de Delphia 31 gepresenteerd werd. Met kiel-midzwaard!

Ik houd gewoon heel erg van nieuw. Dus deze Delphia: precies onze maat, mooi fris en licht interieur, kiel-midzwaard… Dit is het wel! Helaas niet echt onze prijs.

Interieur
Zolang de jackpot niet valt, zeilen wij lekker door in onze Jeanneau Fantasia. Maar het oog wil ook wat. Dus wat zoeken we dit jaar op Boot Holland? Vooral inspiratie denk ik. Inspiratie om het interieur een upgrade te geven (waarom is polyether en koudschuim zo bizar duur eigenlijk?). We willen nogal wat namelijk en de winter is alweer bijna voorbij.

Plannen en wensen

  • Vinyl vervangen, in elk geval in de slaap-kooi
  • Kussens vervangen en/of opnieuw bekleden
  • Buiskap en huik vervangen (maar dat zal volgend jaar worden)
  • Nieuw grootzeil

En ongetwijfeld kan JPD dat lijstje nog een heel eind aanvullen… Op naar weer een prachtig watersportseizoen!

Duitse Wadden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *