En dat is twee…

Opperste concentratie...  Na een middagje werken is daar... de hoes!

 En... hij past! (Natuurlijk...) En met enige trots presenteer ik u... de bies!

Na al dat harde werken van JPD, werd het voor mij ook weer tijd om verder te gaan met de kussens. De oude kussens in de boot lokken niet meer tot ‘blijven slapen’. Tijd om deze regenachtige zondagmiddag goed te gaan besteden. En eerlijk is eerlijk, doordat ik (in tegenstelling tot het maken van het eerste kussen) een mal gemaakt heb en dus alles uit kan tekenen, gaat het opeens nog best vlot. (Al was het beslist gemakkelijker geweest als ik er niet persé een bies op had willen hebben.) Na een middag flink door werken is dan ook kussen nummer twee klaar. Nog drie te gaan…

Getagd .

2 reacties

  1. Hoi,

    Wat zien die kussens in de boot er super uit met zo’n bies van dezelfde stof erlangs. Is dat moeilijk om te doen?

    groeten,

    Margreet

    • Nee, die bies was niet moeilijk. Ik heb er een touwtje doorheen gehaald, volgens mij gewoon gordijnlijn bij de bouwmarkt gehaald. Je hebt dan de lap ‘bovenkant’+’bies (dubbel gevouwen met lijn er tussen)’+’zijkant’ en die naai je aan elkaar. Helaas heb ik geen foto’s gemaakt van hoe ik het deed, de boot hebben we inmiddels niet meer in bezit. Wel een sterke naaimachine nodig, want het zijn veel lagen meubelstof waar je doorheen moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *