Guust

Guust

Toen wij bezig waren met het vergaren van informatie over onze Jouet Sheriff, stuitten we al snel op het fotoalbum van Guust, een rood gekleurde Sheriff welke op dat moment in het zuiden van Europa werd opgeknapt. De vele foto’s en de uitgebreide beschrijving van het opknappen bracht bij ons nieuwe ideeën en een mooi voorbeeld. Het was mooi om te lezen dat Guust afgelopen jaar na een grondige restauratie eindelijk weer in het water lag en de eerste mijlen af had gelegd.

Des te meer las ik met verbazing op marktplaats dat dit mooie bootje weer te koop staat, niet omdat de boot niet beviel overigens. Het aanbod wat in de marktplaats advertentie wordt gedaan is echter meer dan een zeer complete boot met wegtrailer, er wordt namelijk een complete vakantie bij aangeboden!

[Edit: Guust is verkocht, ondertussen gespot in Friesland.] Efin, zoekt u een erg leuk bootje voor een ZEER nette prijs, en de fantastische mogelijk om de boot uit te proberen in de Middellandse Zee, dan is dit een aanbod welke u niet kunt weerstaan.

Getagd .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *