Vakantie 2017

Tijdens het tripje met de Hemelvaart werd er een en ander duidelijk.
Ondanks de nieuwe boot, de gezamenlijke droom en ons prachtige gezin ontbrak er voor 1 van ons twee├źn iets, de liefde was weg.

Tijdens deze trip viel ineens voor het eerst in 12 jaar het woord “scheiding”.
De maanden daarna werd er meer duidelijk en bleek dat 1 van ons beide hier al wat langer over nadacht en al verder was in dit proces.

Voor de zomervakantie heeft Nienke de knoop dan ook doorgehakt en uitgesproken te willen scheiden.
Toch hebben we nog een tripje met de boot gemaakt, het is immers zonder zo’n prachtig schip niet te gebruiken, en we moesten natuurlijk nog eens droogvallen ­čÖé

Workum > Makkum > Ameland > Lauwersoog > Spiekeroog > Langeoog > Norderney > Borkum > Lauwersoog > Schiermonnikoog > Eilanderbalg > Lauwersoog > Pinkegat > Ameland > Terschelling > Workum 

Nog meteen even een paar bucketlist dingetje af weten te strepen, 

1- Vaarwater van de Zwarte Haan, dus van Harlingen naar Ameland, dicht langs de Friese kust. Leuke ervaring, kan niet altijd, maar viel wel beetje tegen qua beleving.

2- Serieus Noordzee zeiltochtje incl spinaker, we zijn in 1 ruk van Lauwersoog buitenom naar Spiekeroog gezeild, dat zijn mijlen maken.

3- Droogvallen, het is nog aan een leercurve onderhevig, zo lagen we de eerste nacht half in een mosselbank, maar de 2de poging was beduidend beter, onder Ameland op een prachtig stuk schoon zand.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *