Glimmmmm

Spiegeltje spiegeltje aan de wand …

Ik heb het vermoeden, dat de boot sinds deze ooit geschilderd is, nog nooit was gepolijst / gepoetst.Daarnaast zaten er enkele rode en groene vegen op de boot van uitgewisselde kusjes met die drijvende bootmageneten die Rijkswaterstaat overal maar nodig vindt om neer te leggen …

Kortom, tijd eens om eens de gehele lijn van Riwax en een poetsmachine los te laten op de romp. Daarnaast een vers laagje anti fouling, bootje ziet er ineens heel anders uit. Het liefst zou ik nog een aantal kleine krasjes weg werken, maar niemand kan me vertellen welke RAL kleur grijs Epifanes 821 nou precies is.

GLIMMENDE BOOT

2 reacties

  1. Hi! Wat een prachtige kleur zit er op deze boot! Mag ik vragen van welk merk en welke kleur het is? Of is dat onbekend?
    Ik ben ontzettend benieuwd! Alvast dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *