Op de kant

Nadat ik de boot ’s avonds in het donker had afgeleverd, ontving ik de ochtend daarop reeds een email “of er verder nog wat aan de boot gedaan moest worden”, ehhh, nee, althans: dat doe ik zelf wel. “Ik kom aankomend weekend wel even langs, dan kan de boot daarna wel op de kant”, was mijn antwoord.

Hierop ontving ik tot mijn verbazing “de boot staat al op de kant” retour.

’s Avonds direct uit het werk langs de stalling en inderdaad: stond ze hoog en droog op een bok. In het donker met het schijnsel van twee mobieltjes even de romp ge├»nspecteerd: de eerste indruk was goed, erg goed, geen osmose, geen reparaties of verborgen schade, en zelfs de antifouling zat er na twee jaar nog zeer behoorlijk op.

Vandaag bij het laatste restje daglicht even beter gekeken en de stootwillen en accu verwijderd. Even wennen om op ruim twee meter hoogte op je boot rond te lopen, maar verder helemaal geweldig. Ze staat er mooi bij, aankomend weekend maar even de rest van de losse troep eruit en de boot winterklaar maken.

Getagd , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *