Compleet

Ik kom uit een gezin van 5, beide zusjes hebben ook een zeilboot, ( Bavaria 36-3 en Feeling 44 ) , mijn ouders een motorkruiser ( Agder 840AK ).

Toch gebeurd het zeer zelden dat we elkaar tegenkomen op het water, sterker nog, het is nog nooit voorgekomen dat we allemaal tegelijk met eigen boot bij elkaar lagen.

Dat wil zeggen, tot afgelopen weekend, in verband met de waanzinnige weersvoorspellingen was het voor mij overduidelijk dat ik het weekend het water op zou gaan, toen ik opperde aan de familie om ergens af te spreken bleek dit tot mijn verbazing mogelijk. Meestal blijkt er wel iemand een afspraak te hebben of te moeten werken etc. maar dit keer bleek iedereen bij machte om het weekend het water op te gaan.

De lokatie werd Heeg, wat alleen voor mijn ouders een behoorlijk eind varen was, zelf kon ik met het beetje wind wat er was in alle rust die kant opvaren en zelfs nog een paar slagen over de Fleussen maken alwaar ik de Bavaria tegenkwam.

Dit resulteerde in het leuke plaatje in de kop van dit bericht.

De volgende dag het Heegermeer op, en direct het anker uit, daar sloot ook de clever 23 van E&E nog aan, de rest van de dag genoten van de kids die dikke lol in het water hadden.

Top weekend.

Helaas halverwege de middag plankgas terug naar de haven, de kids moeten de volgende dag weer naar school en nog enigzins op tijd afgeleverd worden bij hun moeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *